1.1 Transzmisszió 1.1-hez adatok

Transzmissziós input: A felhasználó - igényének megfelelően - az országban sík területre 40, domborzati körülmények között 42, ill. határszakaszokra 20 darab transzmissziós "mátrixos" adatfájl közül választhat (lásd 2. Ábra). Beépített interpolációs program és a meglévő adatfájlok segítségével bármely, hosszúsorozatú szélmérésekkel rendelkező helyre a transzmissziós adatfájl előállítható.

                        Figure 2

A térképen bemutatott pontokra vonatkozó adatok  városokra, domborzat által módosított területekre, és határterületekre rendelkezésre állnak, egyedi megvásárlásuk esetén kérem a szd12506@ella.hu email-en érdeklődjön.

1.1.3 Adatok kistérségekre

Figure 3

Az ország valamennyi kistérségére a szélirány szélsebesség sokévi átlagértéke áll rendelkezésre az ország 100 éves szélviszonyainak analízise alapján. A szolgáltatás kétféle típusát ajánljuk:
- Egy adott kistérségre vonatkozó Transzmissziós adatbázis beszerzése a bemutatott térképen lévő kód alapján történő megrendelés netto 15 eFt költségért
- az adatoknak a felhasználó által történő létrehozásához valamennyi kistérségre vonatkozó adatbázis (szélirány és szélsebesség) rendelkezésre áll, egyedi megvásárlásuk esetén kérem a szd12506@ella.hu email-en érdeklődjön.